A la recherche de ELEKTRISCH MONTEUR

Pattyn Packing Lines, marktleider in de productie van bulk verpakkingsmachines, is op zoek naar een elektricien . Je doet voorbereidend werk aan elektrische kasten (bestukken van platen en bekabelen van de elektrische componenten in een elektrische kast). Daarnaast sta je in voor het aansluiten van de machines (voorbereiding voor het aansluiten van de elektrische kast aan de machine, je voorziet alle machinecomponenten die een elektrische aansluiting nodig hebben van de correcte kabels). Tenslotte sta je in voor de aansluiting van de elektrische kasten aan de machines en de aansluiting van motoren en detectie elementen bij volledige verpakkingslijnen.

Qu'attendons-nous de vous?

  • Je hebt A2 niveau of A3 niveau met ervaring – technische scholing – specialisatie elektriciteit.
  • Je hebt kennis van industriële elektriciteit (in tegenstelling tot huishoudelijke elektriciteit).
  • Je kan GOED industriële elektrische schema’s lezen en interpreteren.

 

expérience souhaitée

trois à cinq ans d'expérience

Qu'offrons-nous ?

Je komt terecht in een innovatieve, dynamische en leerrijke werkomgeving en een bedrijf dat snel aan het groeien is door de wereldwijde expansie. Het familiale karakter kan je appreciëren.
Fijn urenschema Ma-Do : 7h30 – 12h00 / 12h30 – 16h30 Vr: 7h30 – 12h00 / 12h30 – 14h00. Je kan rekenen op een marktconform salaris in overeenstemming met je professionele ervaring en achtergrond. Kans op vaste aanwerving.