Pattyn Team & Waarden

Welkom in het Pattyn Team!

Pattyn Packing Lines is een familiale onderneming die vooral internationaal actief is. Vandaag staat de 3de generatie aan het roer. Al van bij de start in 1952 gaan we vernieuwend te werk en pakken we uit met innovatieve verpakkingsoplossingen. En daar zijn we bijzonder fier op!

De vlakke organisatiestructuur garandeert bovendien transparante organisatieprocessen en heel korte communicatielijnen. En dat waarderen onze klanten. Onze medewerkers krijgen binnen hun functie alle ruimte om zich verder te ontwikkelen en initiatief te nemen.

Vandaag telt het Pattyn Team in Brugge 180 enthousiaste en toegewijde medewerkers die samen één doel hebben: onze klanten tevredenstellen en voorzien van de best mogelijke bag-in-box verpakkingsoplossingen. Mogen wij je straks verwelkomen in ons team?

Herken jij je in onze waarden?

Elke medewerker binnen het bedrijf is uniek en denkt ‘inside the box’ om samen onze doelstellingen te halen. Deze 4 kernwaarden dragen wij daarbij hoog in het vaandel: passie, integriteit, flexibiliteit en humor.

Wij vinden het belangrijk dat je elke dag met veel goesting komt werken, het beste uit jezelf haalt en je je flexibel opstelt. Maar vooral ook: het moet plezant blijven! En die ‘fun’ vind je niet alleen op het werk. Ook na de job trakteren we je regelmatig op een stevige portie leuke activiteiten.

We voorzien jaarlijks een gezellige ‘Zomerdrink’ en ‘Kerstdrink’. En met je team staat er elk jaar een toffe teambuilding op het programma. Wij zijn ook steeds te vinden voor een uitdaging, zoals de ‘Red Bull Zeepkisten Race’! En jij?

Heb je vragen?

    Ruben Callens

    HR Business Partner

Jobs